Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

 

Het Kinderatelier

Op vrijdagmiddag van 14.30 - 16.00 uur kunnen kinderen van 4 - 10 jaar terecht bij het Kinderatelier. 

*** Per september 2018 wordt het tijdstip vrijdagmiddag 15.15 - 16.45 uur.

Hier kun je naar hartelust aan de slag met allerlei materialen zoals papier, verf, klei, hout, stof, pastelkrijt, piepschuim en nog veel meer. 

Elke keer staat in het teken van een andere techniek, daardoor is het kinderatelier lekker veelzijdig en biedt het voor elk kind een leuke en passende uitdaging. Kinderen ontdekken welke materialen en technieken ze beheersen en waar nog ruimte is voor verdere ontwikkeling. Dit gebeurt spelenderwijs en in kleine stapjes, zodat het bijdraagt aan een groeiend zelfvertrouwen.

We starten elke bijeenkomst met een korte geleide fantasieoefening/yoga waarin de kinderen zich ontspannen en 'landen' bij het kinderatelier. Deze ontspanning biedt een welkom rustpunt na een drukke week. Ze worden zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Ze leren hier woorden aan te geven en te vragen wat ze nodig hebben. Dit is een mooi startpunt voor het knutselen, met als focus het kind zelf.

Elke week zijn er foto`s van het kinderatelier te bewonderen op facebook zo kan je zien hoe het eruit ziet en blijf je goed op de hoogte. 

De Agenda 

Het kinderatelier is tijdens alle schoolweken geopend. Tijdens schoolvakanties is er een aangepast rooster - zie hiervoor de agenda op deze website. 

Wil je ook elke week op de hoogte gehouden worden? Wil je graag weten wat we precies gaan maken bij het kinderatelier? Laat dan je tel.nr. achter via het contactformulier! Ik zorg er dan voor dat je niks mist!

De kosten en aanmelden

Je kunt je opgeven via het contactformulier: 

Contactformulier voor aanmelden

Klik hier om het contactformulier te openen

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Je kind mag altijd een gratis proefles komen volgen. Daarna kan je kiezen uit:
A. een knipkaart voor 5 keer à €47,50                                                                                   B. een knipkaart voor 10 keer à €90   ( korting €5 )                                                                C. een knipkaart voor 15 keer à €130 ( korting € 12,50)

Broertjes en zusjes mogen samen op dezelfde knipkaart. 

Neemt je kind een vriendje/vriendinnetje mee? Hartstikke leuk! Die mag eenmalig meedoen op jouw knipkaart. Als zij/hij daarna nog een keer mee komt doen is het de bedoeling dat zij/hij zelf een knipkaart aanschaft . 

BETALINGEN:

Zie voor de betaling onderstaande bankgegevens:

NL21INGB0652443370 CACC van Gool, De Bilt. 

Vergeet niet bij de omschrijving te vermelden om welke knipkaart het gaat en de naam van je kind.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om meerdere knipkaarten achter elkaar te kopen - het aanbod zal altijd blijven variëren. 

Je bepaalt zelf wanneer je start en wanneer je meedoet, mits er plek is. Makkelijk inpasbaar voor elke gezinssituatie! Reserveer bijtijds een plekje voor je kind om teleurstelling te voorkomen.

 

Afmelden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je kind onverhoopt ziek wordt. Wanneer je tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Daarna zal er 1 knip van de knipkaart afgehaald worden. Afmelden kan ook via het contactformulier of via 06-46005665.

Tip: een leuk en origineel kado? Geef een knipkaart!