Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Samen Creatief 

 

Wat is het?

Samen Creatief is een workshop waarin quality-time met z'n tweeën voorop staat. Verbinding, ontspanning en verwondering. Je gaat samen op ontdekkingsreis; persoonlijk en met aandacht voor elkaar. We gaan experimenteren met verf, papier, krijt, klei en nog veel meer. Elke workshop is uniek en het aanbod varieert. We nemen de tijd en ervaring met beeldend materiaal is niet nodig.

Wat eerdere bezoekers zeggen:

"Superleuk om samen te doen! Ontspannend. Echt de tijd voor elkaar."

"Ik dacht dat ik niet kon schilderen, maar ik heb mezelf verbaasd!"

"Mamma gaat ook een keer met m'n zusje, dan hebben we allebei iets mooi's gemaakt met haar."

De opzet

De techniek die we gaan gebruiken wordt uitgelegd en dan is het de beurt aan jullie! Ongedwongen aan de slag gaan samen en lekker experimenteren. Plezier, contact en ontspanning staan voorop. Iedereen kan meedoen en ervaring is niet nodig.

Er is voldoende gelegenheid om jullie kunstwerk af te maken. We sluiten af met aandacht voor hetgeen er is gemaakt. Een mooie foto van jullie samen met je kunstwerk maakt het geheel compleet.

Praktische zaken

Tijdstip: In overleg in te plannen - ook in de avonden en in het weekend.

Kosten: €35 

Tijdsduur: 1,5 uur

Er kunnen 2 personen meedoen per workshop. Je kunt mee doen met je (klein)kind, partner, familielid, vriend(in),  etc. De workshop vindt plaats bij u thuis, u hoeft de deur niet uit.

Gezinssessie

Ook gezinssessies behoren tot de mogelijkheid - samen quality-time met je gezin (max 5 pers.). Oog voor elkaar, samenwerken en elkaar versterken. Samenwerken aan een thema kan ook zoals bijvoorbeeld: grenzen, leiden/volgen of afstand/ nabijheid kunnen tevens worden aangeboden. Ook deze workshop vindt plaats bij u thuis.

De totale kosten hiervan zijn €65 - inclusief alle materialen en begeleiding

Voor alle sessies geldt dat je ze eenmalig kunt boeken of meerdere malen achtereen voor diepgang en ontwikkeling.

Opgave gaat via het contactformulier.

 

***bovenstaande foto's zijn gemaakt tijdens Samen Creatief workshops in groepsverband.

Opbellen
E-mail