Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Wie ben ik


Van nature hecht ik veel waarde aan het ontwikkelen van creativiteit. Vrijuit kunnen fantaseren en creëren, hebben voor mij een centrale plaats in het leven. Als je al vroeg leert plezier te hebben in creatieve activiteiten en het uiten hiervan, is dat een rijke basis voor de rest van je leven. In alles wat ik aanbied bij Creatief Centrum Ceres is deze visie dan ook het uitgangspunt van waaruit ik werk.  

Door mijn pedagogische achtergrond, opleiding en werkervaring weet ik in te spelen op de verschillende behoeften van kinderen en ouders. Ik kan elk kind uitdaging bieden op zijn of haar eigen niveau. Hierbij geef ik vertrouwen aan zowel de ouder als het kind, waardoor je kind zich snel op zijn of haar gemak voelt en zich graag verder wil ontwikkelen.

Mijn aanpak is persoonlijk, uitnodigend en avontuurlijk. We denken buiten de kaders en proberen alles uit. Ik bied uiteenlopende technieken en materialen aan zodat je jezelf blijft verbazen en kunt ontwikkelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hierdoor rekenen op een avontuurlijke en verrijkende ervaring.

Ik laat ruimte voor eigen invulling en fantasie en help vervolgens de vertaalslag te maken naar een concreet eindbeeld. Je voelt je trots en neemt je authentieke kunstwerk mee naar huis. 

Met creatieve groet, Cerès