Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Creatief Contact

Eenzaamheid drukt een stempel op het leven van veel alleenstaanden en ouderen. Door het aanbieden van een creatieve activiteit en een luisterend oor voel je je gehoord en (her)ontdek je het plezier van het samen creatief bezig zijn. Dit leidt tot positieve energie en je voelt je weer deel van de samenleving. Je wordt gezien, gehoord en gewaardeerd!

Hoe werkt het?

We maken een afspraak bij jouw thuis. Deze duurt in totaal een uur waarin we op een laagdrempelige wijze aan de slag gaan met creatieve materialen. Per keer kan je aangeven wat je zou eventueel zou willen doen de volgende keer.

Terwijl we samen aan de slag zijn vind je bij mij een luisterend oor en/of we kunnen ook in stilte werken als je dat prettig vindt.

We bespreken het gemaakte werk kort na, maken een vervolgafspraak en sluiten het geheel af.

 

Goed om te weten:

* de bijdrage voor deze activiteit is €30 per uur, Dit is inclusief materialen, begeleiding en reiskosten. Er kan een onbeperkt aantal bijeenkomsten ingepland worden, al naar gelang de beschikbaarheid. Opgave gaat via het aanmeldingsformulier op deze site.

* er kan onder andere gekozen worden uit de volgende  materialen; pastelkrijt, waskrijt, aquarel, klei, ecoline, houtskool. Er wordt veelal abstract gewerkt en het gaat primair om het proces, de focus ligt hierdoor minder op het resultaat.

* deze activiteit wordt aangeboden binnen een straal van 10 km van de Bilt. Voor iedereen in de leeftijd van 18 tot 100 jr.

* voor deze activiteit geldt de mogelijkheid tot het afnemen van een knipkaart van 5 keer a €130 (korting van €20). 


 


Opbellen
E-mail