Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Cursus: van donker naar licht - 'To be in line'

-Voor volwassenen - 

Altijd al eens willen experimenteren met lijn? Alle mogelijkheden ontdekken? Nuances zoeken en verbindingen maken? Dan is deze korte cursus echt iets voor jou!

In samenwerking met Atelier Marni biedt Creatief Centrum Cerès de volgende cursus aan: 

Wat gaan we doen?

In 6 bijeenkomsten gaan we ontdekken wat het thema 'lijn' ons kan brengen.Wat betekent het om 'in line' te zijn?  Hoe komt meer uitdrukking in je werk? Hoe ervaar je tegenstellingen en breng je hierin de verbinding aan? We werken vanuit lijn, vorm en contrast.

Op speelse wijze gaan we met verschillende materialen aan de gang. We werken onder andere met oostindische inkt, houtskool, aquarelverf en collagetechnieken. Heb je geen ervaring met deze technieken? Dat is des te leuker!

We werken aanvullend met korte meditatieoefeningen en we verbinden je beeld met woorden/taal. Hierdoor werk je bij onze cursus met hoofd, hart en handen tegelijk!

Aan het einde van de cursus herken je de kracht van de lijn en kun je die inzetten. Je hebt kennis gemaakt met verschillende creatieve technieken en hebt verdiepingsoefeningen leren toepassen. Je hebt geleerd om te werken met beeldtaal en kunt hier betekenis aan geven. 


Belangrijke gegevens:

Cursusdata

24 januari / 7 februari / 21 februari / 7 maart / 21 maart en 4 april 2019.


Alle bijeenkomsten worden gehouden bij Atelier Marni , Nieuwstraat 87 in de bilt.

Tijd: 10.30 - 12.30 uur

Deelnemersbijdrage: €115 (inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers), te voldoen voorafgaand aan de cursus.  Zie voor de betaling onderstaande bankgegevens:

                                            NL21INGB0652443370 CACC van Gool, De Bilt. 


Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

  

Contactformulier voor aanmelden

Klik hier om het contactformulier te openen


Opbellen
E-mail