Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

 

Het Kinderatelier - altijd een gratis proefles!!!

Op maandag- en vrijdagmiddag van 15.15 - 16.45 uur kunnen kinderen van 4 - 10 jaar terecht bij het Kinderatelier. 

Hier kun je naar hartelust aan de slag met allerlei materialen zoals papier, verf, klei, hout, stof, pastelkrijt, piepschuim en nog veel meer. 

Elke keer staat in het teken van een andere techniek, daardoor is het kinderatelier lekker veelzijdig en biedt het voor elk kind een leuke en passende uitdaging. Kinderen ontdekken welke materialen en technieken ze beheersen en waar nog ruimte is voor verdere ontwikkeling. Dit gebeurt spelenderwijs en in kleine stapjes, zodat het bijdraagt aan een groeiend zelfvertrouwen.

We starten elke bijeenkomst met een kort kringgesprek waarin de kinderen zich ontspannen en 'landen' bij het kinderatelier. Deze ontspanning biedt een welkom rustpunt na een drukke week. Ze worden zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Ze leren hier woorden aan te geven en te vragen wat ze nodig hebben. Dit is een mooi startpunt voor het knutselen, met als focus het kind zelf.  

Elke week zijn er foto`s van het kinderatelier te bewonderen op Facebook zo kan je zien hoe het eruit ziet en blijf je goed op de hoogte. 

De Agenda 

Het kinderatelier is tijdens alle schoolweken geopend. Tijdens nationale feestdagen en schoolvakanties is het kinderatelier gesloten. Zie de agenda voor de data van de schoolvakanties.

Hoe werkt het:

Elke week krijg je via Whatsapp een berichtje waarin staat wat we gaan doen de week erop. Als je een flexibele knipkaart hebt en zin hebt om mee te doen, stuur je een berichtje terug om je aan te melden. Als je een weekje over wilt slaan is dat natuurlijk geen probleem - dan hoef je geen berichtje terug te sturen.

Je kind mag altijd een gratis proefles komen volgen. Daarna kan je kiezen uit:

A. een abonnement - hiermee kom je elke week op een vaste dag. * €40 per maand

Je bent verzekerd van een vast plekje voor je kind, elke week.  Je abonnement geldt voor alle schoolweken. Het abonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald (tenzij een les niet doorgaat door ziekte of afwezigheid van mijzelf). 

B. een flexibele knipkaart - dit is een knipkaart voor 8 lessen op flexibele data. * €90 per kaart

Heel flexibel omdat je zelf bepaalt wanneer je je kind op wil geven! Je bent niet verzekerd van een vast plekje maar kunt je inschrijven op data die je zelf kiest - wanneer het jou uitkomt. Reserveer bijtijds een plekje voor je kind om teleurstelling te voorkomen. Deze kaart is een jaar geldig.

Neemt je kind een vriendje/vriendinnetje mee? Hartstikke leuk! Die mag eenmalig meedoen op jouw knipkaart. Als zij/hij daarna nog een keer mee komt doen is het de bedoeling dat zij/hij zelf een knipkaart aanschaft . Als bonus krijgt jouw kind dan een gratis les!

Betalingen:

Zie voor de betaling onderstaande bankgegevens:

NL72ASNB0785915206 CACC van Gool, De Bilt. 

Vergeet niet bij de omschrijving te vermelden om welke kaart het gaat en de naam van je kind.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om meerdere flexibele knipkaarten achter elkaar te kopen - het aanbod zal altijd blijven variëren. 

Afmelden:

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je kind onverhoopt ziek wordt. Wanneer je tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht bij een flexibele knipkaart. Daarna zal er 1 les worden verrekend. Afmelden kan via 06-46005665.

Tip: een leuk en origineel kado? Geef een knipkaart!

 

Opbellen
E-mail