Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Het Kinderatelier 8+


Elke woensdagmiddag van 13.30 - 15.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 10 jaar terecht bij het Kinderatelier , Essenkamp 11 in De Bilt. 

Deze groep is speciaal voor kinderen die ervan houden om lekker aan de gang te gaan met wat meer uitdagende creatieve materialen. Die niet bang zijn om vies te worden en zin hebben om buiten de box te denken.

We gaan onszelf en elkaar verbazen en uitdagen. We gaan experimenteren met de meest vreemde voorwerpen en er ontstaan originele kunstwerken.

Elke week staat in het teken van een andere techniek, daardoor is het kinderatelier lekker veelzijdig en biedt het voor elk kind een leuke en passende uitdaging. Kinderen ontdekken welke materialen en technieken ze beheersen en waar nog ruimte is voor verdere ontwikkeling. Dit gebeurt spelenderwijs en in kleine stapjes, zodat het bijdraagt aan een groeiend zelfvertrouwen.

Soms werken kinderen gedurende twee weken aan een project. Zo leren de kinderen zich verder te verdiepen in een techniek en kunnen ze deze zich beter eigen maken. Denk bijvoorbeeld aan papier machée of klei. Dit stimuleert de concentratie en het doorzettingsvermogen.

De Agenda 

Het kinderatelier 8+ is tijdens alle schoolweken geopend op de woensdagmiddag van 13.30 - 15.00 uur. Tijdens schoolvakanties is er ook kinderatelier!! Deze is met een aangepast rooster - zie hiervoor de agenda op deze website. 

Wanneer je je emailadres doorgeeft, ontvang je elke week de planning van het Kinderatelier voor de komende periode en de nieuwsbrief. 

De kosten en aanmelden

Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier op deze site. Opgave altijd uiterlijk 4 werkdagen voor de betreffende les, dit ivm de aanschaf van materialen.

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

A. een losse les à €12
B. een knipkaart voor 3 keer à €30 - deze kaart is 6 weken geldig en geeft u een korting van €6
C. een knipkaart voor 5 keer à €47,50 - deze kaart is 10 weken geldig en geeft u een korting           van €12,50
D. een knipkaart voor 10 keer à €90 - deze kaart is 20 weken geldig en geeft u een korting               van €30

E. de vakantieknipkaart. Deze is het gehele schooljaar geldig, in alle vakanties. Tijdens schoolweken is deze knipkaart niet geldig. Deze kaart kost €33 en hiervoor kan je kind 3 keer komen. Je kan uiteraard meerdere vakantiekaarten na elkaar aanschaffen. 

Betalingen voor de knipkaarten kunnen contant of per bank, voorafgaand aan de betreffende/eerste les. 

*** Bankgegevens: NL21INGB0652443370 CACC van Gool, De Bilt. Vergeet niet bij de omschrijving te vermelden om welke knipkaart het gaat en de naam van je kind.

Je bepaalt zelf wanneer je start, mits er plek is. Makkelijk inpasbaar voor elke gezinssituatie! Wanneer de gekozen les al vol zit en er op tijd is aangevraagd, kan de les de week erop ingehaald worden. Hiervoor is het aan te raden meteen te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om meerdere knipkaarten achter elkaar te kopen - het aanbod zal blijven variëren.

 Afmelden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je kind onverhoopt ziek wordt. Wanneer je tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. 


 


 Tip: een leuk en origineel kado? Geef een knipkaart!

 

Opbellen
E-mail