Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Samen Creatief 

 

Wat is het?

Samen Creatief is een workshop waarin quality-time met z'n tweeën voorop staat. Je kunt mee doen met je (klein)kind, partner, familielid, vriend(in).Verbinding, ontspanning en verwondering. Je gaat samen op ontdekkingsreis; persoonlijk en met aandacht voor elkaar. We gaan experimenteren met verf, papier, krijt, mozaïek, klei en nog veel meer. Elke workshop is uniek en het aanbod varieert. We nemen de tijd en ervaring met beeldend materiaal is niet nodig. Deze workshop wordt in een kleine groep gegeven (maximaal 8 personen) waardoor jullie quality-time met elkaar gewaarborgd is.

Wat eerdere bezoekers zeggen:

"Superleuk om samen te doen! Ontspannend. Echt de tijd voor elkaar."

"Ik dacht dat ik niet kon schilderen, maar ik heb mezelf verbaasd!"

"Mamma gaat ook een keer met m'n zusje, dan hebben we allebei iets mooi's gemaakt met haar."

De opzet

Na een warm welkom en korte kennismaking met elkaar gaan we beginnen! De techniek die we gaan gebruiken wordt uitgelegd en dan is het de beurt aan jullie! Ongedwongen aan de slag gaan samen en lekker experimenteren. Plezier, contact en ontspanning staan voorop. Iedereen kan meedoen en ervaring is niet nodig.

Er is voldoende gelegenheid om jullie kunstwerk af te maken. We sluiten af met aandacht voor hetgeen er is gemaakt. Een mooie foto van jullie samen met je kunstwerk maakt het geheel compleet.

Praktische zaken

Tijdstip: In overleg in te plannen - ook in de avonden en in het weekend. U kunt zich per tweetal opgeven of met een groep tot maximaal 8 personen. 

Kosten: €35 per tweetal.

Tijdsduur: 1,5 uur

Gezinssessie

Ook gezinssessies behoren tot de mogelijkheid - samen investeren in elkaar met je gezin (max 5 pers.). Oog voor elkaar, samenwerken en elkaar versterken. Samenwerken aan een thema kan ook zoals bijvoorbeeld: grenzen, leiden/volgen of afstand/ nabijheid kunnen tevens worden aangeboden. Deze workshop vindt plaats bij u thuis.

De totale kosten hiervan zijn €65 - inclusief alle materialen en begeleiding

Voor alle sessies geldt dat je ze eenmalig kunt boeken of meerdere malen achtereen voor diepgang en ontwikkeling.

Opgave gaat via het contactformulier.

 

***bovenstaande foto's zijn gemaakt tijdens Samen Creatief workshops in groepsverband.

Opbellen
E-mail