Jouw creativiteit komt tot bloei bij:

Creatief Centrum Cerès

Wie ben ik


Van nature hecht ik veel waarde aan het ontwikkelen van creativiteit. Vrijuit kunnen fantaseren en creëren, hebben voor mij een centrale plaats in het leven. Als je al vroeg leert plezier te hebben in creatieve activiteiten en het uiten hiervan, is dat een rijke basis voor de rest van je leven. In alles wat ik aanbied bij Creatief Centrum Ceres is deze visie dan ook het uitgangspunt van waaruit ik werk.  

Door mijn achtergrond, opleiding en werkervaring weet ik in te spelen op de verschillende behoeften van kinderen en volwassenen. Ik kan elke deelnemer uitdaging bieden op zijn of haar eigen niveau. Hierbij geef ik vertrouwen waardoor je kan thuiskomen bij je eigen creatieve flow.

Mijn aanpak is persoonlijk, uitnodigend en avontuurlijk. We denken buiten de kaders en proberen alles uit. Ik bied uiteenlopende technieken en materialen aan zodat je jezelf blijft verbazen en kunt ontwikkelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hierdoor rekenen op een avontuurlijke en verrijkende ervaring.

Ik laat ruimte voor eigen invulling en fantasie en help vervolgens de vertaalslag te maken naar een concreet eindbeeld. Je bent de trotse eigenaar van je eigen unieke kunstwerk!

Met creatieve groet, Cerès

 


 

Opbellen
E-mail