Contact / Over Mij

Aanmelden en Contact

 


Creatief Centrum Ceres

Als je vragen hebt of wilt overleggen welke cursus het meest geschikt voor jou is, bel of mail me dan, ik adviseer je graag.


Je kunt me bereiken via info@creatiefcentrumceres.nl of op mijn telefoonnummer: 06 46 00 56 65.


Het adres van de locatie van alle cursussen is Essenkamp 11, in De Bilt.


Goed om te weten; het atelier bevindt zich op de zolderetage van een woonhuis.

 
 
 
 
 
 

Over mij

Als je plezier hebt in creatieve activiteiten, vrijuit kunt fantaseren en creëren, is dat een rijke basis voor je leven. In alles wat ik aanbied bij Creatief Centrum Ceres is dit het uitgangspunt van waaruit ik werk. 


Door mijn achtergrond, opleiding en werkervaring weet ik in te spelen op de verschillende behoeften van kinderen en volwassenen. Ik kan elke deelnemer uitdaging bieden op zijn of haar eigen niveau. Hierbij geef ik vertrouwen waardoor je kan thuiskomen bij je eigen creatieve flow.


Mijn aanpak is persoonlijk, uitnodigend en avontuurlijk. We denken buiten de kaders en proberen alles uit. Ik bied uiteenlopende technieken en materialen aan zodat je jezelf blijft verbazen en kunt ontwikkelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hierdoor rekenen op een unieke en verrijkende ervaring.


Ik laat ruimte voor eigen invulling en fantasie en help vervolgens de vertaalslag te maken naar een concreet eindbeeld. Je bent de trotse eigenaar van je eigen kunstwerk!


Met creatieve groet,

Cerès

Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Ceres Reek Creatief Centrum Ceres