Creatief Centrum Ceres

Creatieve workshops en cursussen volwassenen en kinderen

Cursus Intuïtief Schilderen

Deze intuïtieve schildercursus is razend populair!

Je leert er de “Kunst van het aankoeteren” en gaat volledig ontspannen en opgeladen vol energie weer naar huis.

Intuïtief tekenen en schilderen

Tijdens deze cursus intuïtief tekenen en schilderen kom je volledig tot rust en ga je jezelf toestaan om te vertragen en te volgen in de creatieve stroom.

Door deze cursus:

de-kunst-van-het-aankoeteren

Wat ga je doen:

Deze cursus is vier lessen van 1,5 uur, elke week op woensdagochtend (10.00 – 11.30 uur).

We gebruiken elke week een ander creatief materiaal en een nieuwe techniek zoals softpastelkrijt, oliepastel of bijenwas met ecoline en nog veel meer…

LESOPBOUW:

Je gaat vanuit een geleide fantasieoefening jouw unieke tekening opzetten. Daarna werk je die uit volgens mijn “aankoeter-principe”. Dit is een belangrijke fase waarin je gaat vertragen en jezelf ongedwongen gaat volgen in jouw creatieve stroom. Here is where the magic happens…

Vervolgens gaan we een kort stukje ‘intuïtief schrijven’ (2 a 3 minuten) en zo brengen we woord en beeld bij elkaar. 

We sluiten de lessen steeds af met een deelronde waarin ieders werk en proces ruimschoots aan bod komt. Hier vind je het ‘kado’ van je tekening en zul je jezelf verwonderen over wat jouw tekening voor jou persoonlijk kan beTEKENen 😉

Deze fijne cursus is super ontspannend, bevrijdend en je gaat opgeladen weer naar huis. Echt een investering in jezelf, juist nu!

Via de agenda kun je jouw cursus meteen boeken. Voor de gehele cursus betaal je €135. Dit is inclusief begeleiding, thee met lekkers en ALLE materialen en technieken.

Creatieve workshop in de Bilt
Wat anderen zeggen
Mijn buik voelt van alles fijns over deze cursus. Kleuren en kleuren en loskomen - los uit mezelf en mijn hoofd
Iris M.
Cerès vind ik echt een topper! Zij heeft het zo natuurlijk, positief en creatief geleid!
Andrea R.
Ik heb aangekoeterd, fouten durven maken en ontdekt dat je het niet fout kunt doen in deze cursus! Dat is heel ontspannend en goed voor mijn creativiteit.
Judith V.
Veelgestelde vragen

Heel makkelijk! Wanneer je naar de agenda op deze website gaat, kun je je plekje meteen reserveren.

Je kunt meteen je betaling voldoen via iDeal of je kiest ervoor contant te betalen tijdens de eerste les.

Wanneer de cursus reeds volgeboekt is, reserveer je gemakkelijk een plekje voor de volgende cursus.

Omdat ik bewust kies voor kleine groepen (maximaal 5/6 deelnemers per groep), kan het soms voor komen dat een cursus al volgeboekt is. Gelukkig wordt er elke maand een nieuwe cursus aangeboden dus hoef je nooit lang te wachten.

Jazeker! Sterker nog: als jij iemand introduceert, krijgen jullie allebei een GRATIS online sessie: Intuïtief Tekenen voor Thuis!

Het kan voor komen dat je een afmelding voor de gehele cursus moet doorgeven.  Als je dit tenminste 48 uur van tevoren telefonisch of via email (info@creatiefcentrumceres.nl) doorgeeft, worden er geen kosten berekend.

Voor alle afmeldingen binnen 48 uur worden de kosten voor de gehele geboekte cursus in rekening gebracht.

Gemiste lessen kunnen alleen ingehaald worden door het cancelen van een les, vanuit Creatief Centrum Ceres. Dit gebeurt bij ziekte of wanneer er minder dan 3 deelnemers zijn voor de geboekte cursus.

Wanneer de cursus niet doorgaat ivm te weinig deelnemers, ontvang je een email mbt 'annulering van de les/cursus' van mij.

Als je reeds betaald hebt voor deze cursus, kun je deze kosteloos binnen 3 maanden opnieuw inplannen via de agenda op de website.

Heb je nog een vraag?

Ik blijf graag op de hoogte!

Creatief Centrum Ceres draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches