Kinderen

AANBOD VOOR KINDEREN

ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan! 

(Pipi Langkous)

Kinderatelier

Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres

Op maandag- en vrijdagmiddag kunnen kinderen van 4 - 10 jaar terecht bij het Kinderatelier. Hier kun je naar hartelust aan de slag met allerlei materialen zoals papier, verf, klei, hout, stof, pastelkrijt, piepschuim en nog veel meer.


Wat het kinderatelier je kind brengt

* zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

* leren volgen van eigen creatieve impulsen en fantasie

* out-of-the-box leren denken, mogelijkheden leren zien

* contact met leeftijdsgenootjes en samen leren creëren, rekening houden met elkaar

* meer expressie-mogelijkheden en uiting geven aan eigen behoeften, gevoelens en gedachten


Hoe ziet een les eruit

We starten elke bijeenkomst met een kort kringgesprek waarin je kind zich kan ontspannen en kan 'landen' bij het kinderatelier. De kinderen worden zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Ze leren hier woorden aan te geven en te vragen wat ze nodig hebben.


Dit is een mooi startpunt voor het knutselen, met als focus: je kind zelf. Tijdens het Kinderatelier heeft je kind uitgebreid de mogelijkheid om zich te verdiepen in het aangeboden thema. Je kind kan volop ontdekken en zijn vaardigheden uitbreiden.

Elke les is er bovendien tijd om ‘vrij te knutselen’. Juist in deze tijd is het fijn om echt helemaal je eigen fantasie te leren volgen en hier uiting aan te geven. Je kind gaat experimenteren met zijn eigen ideeën en zoeken naar alle mogelijkheden en uitdagingen. Echt een boost voor het zelfvertrouwen!


Hoe werkt het?

Elke week krijg je via Whatsapp een berichtje waarin staat wat we gaan doen de week erop. Als je een flexibele knipkaart hebt en zin hebt om mee te doen, stuur je een berichtje terug om je aan te melden. Als je een weekje over wilt slaan is dat natuurlijk geen probleem - dan hoef je geen berichtje terug te sturen. 

Kinderatelier

Op maandag- en vrijdagmiddag van 15.15 - 16.45 uur voor kinderen van 4 - 10 jaar.


DATA 2020

Tijdens alle schoolweken geopend. Tijdens nationale feestdagen en schoolvakanties is het kinderatelier gesloten.


KOSTEN

Abonnement €40,- per maand of flexibele knipkaart voor 8 lessen a €90,- 


AANMELDEN

Klik HIER voor aanmelden.kado-tip: een leuk en origineel kado geven?

Geef een knipkaart,  

3 keer kinderatelier voor €25,-

Knipkaart of Abonnement

Knipkaart 

Nadat je kind een GRATIS proefles heeft gevolgd kun je kiezen voor een flexibele knipkaart. 


De flexibele knipkaart koop je voor 8 lessen op flexibele data voor €90. Heel flexibel omdat je zelf bepaalt wanneer je je kind op wilt geven! Je bent niet verzekerd van een vast plekje maar kunt je inschrijven op data die je zelf kiest - wanneer het jou uitkomt. Deze flexibele knipkaart is een jaar geldig. Kinderen uit 1 gezin kunnen samen op een flexibele knipkaart.


Vriendjesbonus

Neemt je kind een vriendje/vriendinnetje mee? Hartstikke leuk! Die mag eenmalig meedoen op jouw flexibele knipkaart. Als zij/hij daarna nog een keer mee komt doen, dan het de bedoeling dat zij/hij zelf een flexibele knipkaart aanschaft. Als bonus krijgt jouw kind dan een gratis les!

Kinderfeestje

Abonnement 40,- per maand

Je bent verzekerd van je eigen vaste plekje! Het abonnement geldt voor alle schoolweken. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald wanneer een les niet doorgaat door ziekte of afwezigheid van mijzelf. Tijdens nationale feestdagen en alle schoolvakanties is het kinderatelier gesloten. 


Nadat je kind een GRATIS proefles heeft gevolgd kun je kiezen voor een abonnement. Een abonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand.


Betalingen:

Zie voor de betaling onderstaande bankgegevens: 

NL72ASNB0785915206 CACC van Gool, De Bilt. 

Vergeet niet bij de omschrijving te vermelden om welke kaart het gaat en geef hier ook de naam van je kind op.

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om meerdere flexibele knipkaarten achter elkaar te kopen - het aanbod zal altijd blijven variëren. 

Gun jij je kind ook een uitdagend en creatief kinderfeestje waar volop ruimte is voor fantasie en plezier? Boek dan een origineel kinderfeestje bij Creatief Centrum Ceres!

Er is een groot aanbod waaruit je kunt kiezen zoals: pimpen (versieren) van diverse voorwerpen zoals een tas, pet, kussensloop of bloempot.

Pimpen kan niet alleen met verf, maar ook met bijvoorbeeld foamklei! Verder kun je denken aan een speksteenketting maken, mozaïeken, schilderen op hout en kunst maken op muziek.


Er kunnen altijd nieuwe unieke knutsels aangeboden worden, niets is te gek! De kinderen gaan naar huis met een leuk aandenken aan het eind van het feestje.


Hoe werkt het

Een kinderfeestje kan geboekt worden van zaterdag tot en met woensdag en ook tijdens vakanties mits op tijd aangevraagd (minimaal twee weken van tevoren). Opgave gaat via het contactformulier op deze website. Het kinderfeestje wordt bij de jarige thuis gegeven - lekker makkelijk, je hoeft de deur niet uit!


Het enige dat je verder zelf nog hoeft te doen is trakteren, taart eten en cadeautjes uitpakken. Een kinderfeestje duurt 1 uur en omvat het knutselen van het werk in het gekozen aanbod. Leeftijd: 4-12 jaar.


De kosten

Voor een kinderfeestje betaal je €77,50. Dit bedrag is inclusief knutselmaterialen, gebruiksmaterialen en professionele begeleiding. De betaling dient te worden voldaan voorafgaand aan het kinderfeestje.  


Afmelden

Afmelden kan via 06 - 46 00 56 65.

Wanneer je tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht bij een knipkaart.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald wanneer een les niet doorgaat door ziekte of afwezigheid van mijzelf. 

Kinderfeestje

Een kinderfeestje duurt 1 uur en is voor kinderen van 4-12 jaar


DATA 2020

In overleg mogelijk op woensdag, zaterdag of zondag. Tijdens de vakanties ook te boeken op andere dagen.


BOEKEN

Klik HIER om jouw unieke kinderfeestje te boeken. 


KOSTEN

Voor een kinderfeestje van 8 kinderen betaal je €77,50. Voor elk extra kind betaal je een meerpijs van €10,-.

Aanmelden

&

Contact


 
 
 
 
 
 

Contactgegevens

Creatief Centrum Ceres, Essenkamp 11 3732 EW De Bilt

Telefoon 06 - 46 00 56 65 email: info@creatiefcentrumceres.nl

Bankrekeningnummer: NL72 ASNB0785915206 t.n.v. C.A.C.C. van Gool

Copyright © Alle rechten voorbehouden